7 veidi, kā vīrieši mēdz manipulēt ar sievietēm

Kā vīrieši manipulē ar sievietēm
Tiek uzskatīts, ka ar pretējo dzimumu mēdz manipulēt tikai sievietes, šādi cenšoties iekarot sev tīkamā vīrieša uzmanību. Tomēr tā nav gluži patiesība. Arī vīrieši mēdz manipulēt ar sievietēm, lai sasniegtu to, ko tie vēlas. Un visi taču zina, ko vīrieši vēlas no sievietēm..

Eksistē vairāki veidi, kurus vīrieši izmanto manipulācijai ar sievieti. Piedāvājam dažus no populārākajiem veidiem, kā vīrieši manipulē ar sievietēm.

Izvairīšanās no strīda un sarunas tēmas mainīšana
Kad vīrietim nav argumentu, lai pierādītu savu taisnību tas cenšas izvairīties no strīda. Sieviete, protams, mēģina risināt konfliktu apspriežot radušos situāciju ar vīrieti, bet vīrietis no šīs sarunas izvairās un nostāda sievieti histēriķes lomā, šādi sevi padarot par strīda uzvarētāju. Otrs veids kā vīrieši mēdz izvairīties no strīda ir sarunas tēmas mainīšana, ja sieviete uzstās turpināt sarunu par iesākto tēmu, vīrietis atkal nostādīs sievieti histēriķes lomā. Savukārt ja sieviete uzķersies un ļaus vīrietim izvairīties no sarunas, vīrietis uzskatīs sievieti par muļķi.

“Sākumā tu šķiti pavisam savādāka..”
Šādu vai līdzīgu frāzi vīrietis mēdz teikt tad, kad nav sasniedzis vēlamo ar citiem vienkāršākiem veidiem. Šādi vīrietis izmanto sievietes dabisko vēlmi būt labai citu cilvēku acīs. Un kad vīrietis saka ko līdzīgu šim: “Es visiem teicu, ka tu mani saproti, bet izrādījās, ka tu esi pavisam savādāka.. ” sieviete tiek izsista no līdzsvara. Šādi vārdi uz sievieti īpaši efektīvi iedarbojas tad, kad vīrietis dodas tikties ar tiem cilvēkiem, kuriem viņš par sievieti ir teicis ko labu. Tādos brīžos sievietei ļoti negribas zaudēt savu pozitīvo tēlu šo cilvēku acīs, un viņa piekrīt vīrietim. Bet vīrietis ir sasniedzis iecerēto.

Sievietes domu lasīšana
Kad vīrietis cenšas manipulē ar sievieti, tam pēkšņi mēdz parādīties ekstrasensa spējas un tas sāk lasīt sievietes domas. Lai iegūtu to ko tas vēlas viņš sievietei sāk teikt ko tamlīdzīgu: “Es zinu, ka tu mani uzskati par pievilcīgu!”, “Es zinu, ka tu mani uzskati par asprātīgu!”, “Tu taču zini, ka man ir taisnība!” un tml. Iespējams, būtu lieliski ja jūsu vīrietis pēkšņi būtu kļuvis par ekstrasensu, tomēr tas tā nebūt nav. Ja vīrietis pēkšņi sākt jums stāstīt to ko jūs par viņu domājiet vai jūtiet, ziniet vīrietis vienkārši cenšas jūs “ieprogrammēt” un likt jums domāt, tā kā viņš vēlas. Un pat ja sākumā jūs vīrieša teiktajam pretosieties, pēc kāda laika jūs ievērosiet, ka tiešām sākat domāt, tā kā jūsu vīrietis saka. Tomēr šīs domas jums ir “iepotētas”pateicoties šai vīrieša viltībai.

Es tevi mīlu!
Šāda frāze bieži mēdz atskanēt agrā attiecību stadijā kaut kur pa ceļam uz gultu vai gultā. Sievietei šie trīs vārdi ir pats iekārojamākais, ko vien tā vēlas no vīrieša dzirdēt. Bet vīrietim tas ir tikai veids kā dabūt sievieti gultā. Esi piesardzīga ja dzirdi šo frāzi pārāk ātri.

Vainas sajūta
Sievietes, kuras biežāk izjūt vainas sajūtu, nespēj atteikt seksu, ja vīrietis visu dienu(vai vairākas dienas) ir bijis lielisks aplidotājs, dāvājis tai dāvanas, ziedus un citos veidos ir mēģinājis padarīt sievieti laimīgu. Kad vīrietis jūs bez tieša aicinājuma aizved pie gultas, turklāt ceļā uz to sagādājot dažādus patīkamus pārsteigumus(romantiska mūzika, sveces, vīns, rožu ziedlapiņas), šādi vīrietis padarīs jūsu atkāpšanos neiespējamu, jo jūs izjutīsiet vainas apziņu par to, ka neesat savam burvīgajam pielūdzējam atdarījusi.

Vienīgi tu esi tik laba
Vēl viens vīriešu iecienīts manipulācijas veids ir teikt sievietei ko šādu: “Vienīgi tu esi tik laba!”, “Tikai tu mani saproti!” un tml. Vīrietis it kā izstāstot visu savu skumjo un bēdu, pilno dzīvi, pēkšņi sāk izjust vieglumu un brīvību. Un tas viss tikai tāpēc, ka esat viņu uzklausījusi, sapratusi, atbalstījusi un izdarījusi vēl veselu lērumu lietu. Nu, protams, izņemot vienu, to kuru viņš grib no jums visvairāk. Un tik ilgi kamēr viņš šos lietu no jums neiegūs, viņš centīsies jūs padarīt unikālu un neatkārtojamu pilnīgi visā.

Labākie draugi
Ja vīrietis uzreiz nav varējis no jums iegūt vēlamo, viņš to izdarīs, kļūstot par jūsu draugu. Vīrietis jums teiks, ka jūs esat lielisks cilvēks un ka viņš negribētu šādu cilvēku zaudēt. Ja jūs tam piekritīsiet, šis vīrietis sāks gaidīt izdevīgu momentu, kad jūs zaudēsiet savu modrību, un tas varēs sasniegtu savu mērķi. Tas var notikt brīdī, kad jūs izšķirsieties ar savu mīļoto vai tad kad jūsu “draugs” reibumā acīs skatīdamies pateiks, cik ļoti un cik sen jau viņš jūs mīl, un cik ļoti viņš dēļ tā cieš.

Šie, protams, nav vienīgie veidi, kādus vīrieši mēdz izmanto, lai manipulētu ar sievietēm. Šādu manipulāciju mehānisms vienmēr ir vieni un tie paši, spēle uz sievietes pienākuma apziņu, vainas sajūtu, instinktiem vai vēlmi būt pašai labākajai un iekārojamākai. Ja jūs nesaprotat vai vīrietis ar jums manipulē vai nē, bet tomēr izjūtiet kaut kādu trauksmainu nedrošību, tad labāk šķirieties no viņa. Pēc nopietna un kategoriska atteikuma paliks tikai tāds vīrietis, kuram attiecībā uz jums ir nopietni mērķi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

1 × one =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.