5 iemesli, kāpēc sieviete ir vientuļa

5 iemesli, kāpēc sieviete ir vientuļa

Gandrīz visas sievietes sapņo par ģimeni un mīļoto. Tomēr neskatoties uz to ļoti daudzas sievietes ir vientuļas. Ja tic statistikai, tad lielās pilsētās vairāk kā 20 procentiem sieviešu nav ne vīra, ne patstāvīgu attiecību. Neviena sieviete nav nodrošināta arī pret šķiršanos no vīrieša un no tās izrietošu vientulību. Tomēr, ja sieviete ir vientuļa patstāvīgi, tad visticamāk sievietei ir kaut kādas psiholoģiskas problēmas un vientulības iemesli slēpjas pašā sievietē. Lasi piecus sieviešu vientulības iemeslus?

Sievietei ir kompleksi un tā ir nepārliecināta par sevi
Vientuļas sievietes gandrīz vienmēr cīnās ar dažādiem kompleksiem, nepatīk pati sev, un netic ka viņa ir spējīga ieinteresēt vīrieti. Un šo iemeslu dēļ kontaktējoties ar vīriešiem ir kautrīgas un ir ļoti ieturētas. Uz par sevi pārliecinātu un atbrīvotu sieviešu fona šādas sievietes šķiet daudz nepievilcīgākas. Sievietēm kuras netic savai pievilcībai ir ļoti grūti iegūt vīriešu uzmanību pat ja šai sievietei ir pievilcīga āriene.

Ja esat tieši šāda sieviete jums vajadzētu celt savu pašnovērtējumu. To ir iespējams izdarīt ar dažādiem pašnovērtējumu paaugstinošiem vingrinājumiem vai griežoties pēc palīdzības psihologa.

Bailes un neticība vīrietim
Ir sievietes kuras zemapziņā baidās no attiecībām ar vīrieti. Tam par iemeslu var būt tas ka agrā jaunībā šie sieviete ir vīlusies mīlestībā, no bērnības novērojusi savu vecāku nelaimīgu kopdzīvi, šo sievieti ir uzaudzinājusi vientuļā māte kura savai meitai ir ieaudzinājusi domu ka “visi vīrieši ir nelieši un tiem no sievietes vajag tikai vienu”. Sieviete kura izjūt bailes no vīriešiem, neapzināti izvairās no attiecībām jo netic ka vīrietis varētu viņu darīt laimīgu.

Šādām sievietēm vajadzētu pārvarēt savu pārliecību par vīriešiem. Diemžēl tas var izrādīties diezgan sarežģīti jo cilvēki bieži neapzinās savas zemapziņas radītos uzstādījumus. Tāpēc šādai sievietei var būt nepieciešama kvalitatīva psihologa palīdzība. Galvenais kas jāņem vērā šādai sievietei ir tas, ka viņa no vīrieša dabūs tieši tādu attieksmi kādu viņa no tā gaida.

Sieviete pārāk daudz strādā
Tas ir raksturīgi modernām, uz karjeru orientētām sievietēm kuras tik ļoti ir nodarbinātas ar savu karjeru ka privātajai dzīvei tām nepietiek ne laika ne spēka. Šādas sievietes parasti ļoti uztraucas par savu neatkarību un tur vīriešus zināmā attālumā no sevis. Tieši šī iemesla dēļ visas viņu aizraušanās parasti ir neilgas. Pie tam arī vīrieši ar šādām sievietēm nejūtas ērti un pat baidās no tām, tādejādi dodot priekšroku mazāk veiksmīgām sievietēm.

Šādām sievietēm būtu jāatrod zelta vidusceļš starp darbu un privāto dzīvi. Visus darbu nekad neizdarīsi, un visu naudu nenopelnīsi, bez tam nekādi karjeras sasniegumi vai bagātība nenes prieku ja sieviete ir vientuļa un tai nav mīļotā cilvēka.

Sievietes nerūpējas par sevi
Daudzas vientuļās sievietes ir tā audzinātas ka tās nepiešķir lielu nozīmi savai ārienei un neuzskata par vajadzīgu rūpēties par savu skaistumu. Šīs sievietes neseko modei, tikpat kā nelieto kosmētiku un aksesuārus, neseko savam svaram un tā rezultātā izskatās daudz sliktāk nekā varētu izskatīties ja pareizi par sevi rūpētos. Bet kā zināms, tad vīrieši mīl tieši ar acīm, tāpēc reti kad pievērš uzmanību slikti koptām sievietēm.

Šādām sievietēm vajadzētu sākt pievērst uzmanību savai ārienei. Rūpēties un kopt sevi. No tā ir divi labumi, pirmkārt šādi sieviete mācās sevi mīlēt un otrkārt kopta sieviete ir skaista sieviete, un tādām sievietēm vīrieši daudz biežāk pievērš uzmanību.

Sieviete nemīl intīmās attiecības
Ja sieviete no mazotnes ir iedvests, ka sekss ir kaut kas netīrs un pazemojošs, tad nav nekāds pārsteigums, ka sievietei izaugot tā ir vientuļa. Jo šādai sievietei intīmās attiecības nesagādās baudu, bet gan izraisīs nepatiku un pretīgumu. Kā zināms, tad vīriešiem intīmās attiecības ir ļoti svarīgas, un ja sieviete gultā ir neatraisīta vai vispār izvairās no intīmām attiecībām, tad nu diez vai sieviete var cerēt uz to ka vīrietis vēlēsies ar viņu turpināt attiecības.

Šādām sievietēm vienkārši vajadzētu beigt kautrēties no savas seksualitātes. Tām vajadzētu izprast, ka nav nekā apkaunojoša tajā, ka pieaugusi sieviete nodarbojas ar seksu. Tas ir tikai normāli un dabiski.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

15 + 15 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.