Četri veidi, kā saglabā romantiku pēc bērna piedzimšanas

Četri veidi, kā saglabā romantiku pēc bērna piedzimšanas
Dažiem ģimenes pāriem pirmdzimtā piedzimšana ir nopietna pārbaude jaunajai ģimenei, kuru iztur tālu ne visas ģimenes. Statistika liecina, ka šajā periodā izjūk ievērojams skaits jauno ģimeņu. Vai patiešām nav nav veida, kā saglabātu agrākās jūtas un neļaut izirt ģimenei? Protams, šāds veids eksistē un to pierāda daudzu ģimeņu veiksmīgie piemēri. Galvenais, ir pareizi izmantot mums dotās iespējas.

Iespēja Nr.1
Ir jāsaprot, ka romantiku rada divi cilvēki. Iespējams, ka pirms bērna piedzimšanas visu romantisko gaisotni radīja tieši partneris. Tomēr ar bērna piedzimšanu normāliem vīriešiem prioritātes mainās, vīrs vairs neuzskata par vajadzīgu dziedāt zem balkona serenādes un apbērt savu sievu ar rozēm. Dienas kārtībā jau ir citas lietas, piemēram, kā pabarot un apgādāt ģimeni. Tas nozīmē tikai to, ka tagad jums pašai ir jākļūst par to cilvēku, kurš uzturēs romantikas dzirksti jūsu savienībā. Turklāt nevajag domāt, ka tādēļ jūs kaut ko atņemat savam bērnam, jo tā nebūt nav. Gluži pretēji, jebkurš bērns būs laimīgs ģimenē, kurā tēvs un māte viens otru mīl.

Iespēja Nr.2
Jums ir jāpieņem izmaiņas sevī un jāizlabo tas, ko vajag izlabot. Daudzas māmiņas rūpes par savu izskatu un pašsajūtu atvirza otrā plānā, bet tas nebūt nav labi. Lai atgūtu formu pēc dzemdībām pietiek ar 15 – 30 minūtēm fizisku vingrinājumu dienā. Tas pats attiecas arī uz ārieni. Skaista mamma ir arī labā garastāvoklī. Frizūru un manikīru var izveidot vienreiz mēnesī kādā salonā un pārējo laiku tikai uzturēt to kārtībā. Atrodiet sevī spēkus šķirties no halāta un čībiņām. Māmiņa kura būs ģērbta spilgtā topiņā un pieguļošos džinsos noteikti šķitīs daudz pievilcīgāka, nekā māmiņa halātā. Nav vajadzības sevi nomocīt ar augstiem papēžiem un citiem seksīguma atribūtiem. Jūsu status tiešām ir mainījies un apģērbs var būt jebkāds, tomēr ir svarīgi lai tas ir tīrs un svaigs.

Iespēja Nr.3
Meklēt sabiedrotos un iespējas. Protams, lai pievērstu uzmanību savam vīram un sev jums ir vajadzīgs laiks. Tomēr tieši tā jaunajām māmiņām katastrofāli trūkst. Tāpēc jau grūtniecības plānošanas periodā būtu neslikti padomāt par to, kam jūs varētu uzticēt savu bērnu brīžos, kad rastos šāda vajadzība. Parasti mēs ceram uz saviem un vīra vecākiem, tomēr tas ne vienmēr ir labākais variants. Vecākā paaudze dievina izteikt savas piezīmes par bērnu audzināšanu un ne vienmēr tās ir pozitīvas. Tas arī neveicina jauno vecāku attiecību harmoniju. Tāpēc labāk tam jau laicīgi atrast naudu un pieaicināt aukli, kas varētu pieskatīt bērnu kaut pāris dienas nedēļā. Vēl varat apvienot spēkus ar citiem tādiem pašiem jauniem vecākiem kā jūs un atstāt tiem pieskatīt jūsu bērniņu, savukārt jūs tāpat pieskatītu viņu bērniņu citā dienā.

Iespēja Nr.4
Radīt jaunas iespaidus un neaizmirst par jau piedzīvoto. Kad visa jūsu pasaule saraujas līdz rāmjiem “māja – bērns – miegs – autiņi – barošana”, palielinās iespēja, ka jūs varat zaudēt pievilcību sava vīra acīs. Turklāt ne tikai kā sieviete, bet arī kā personība. Tāpēc cenšaties neaprobežoties tikai ar mātes rūpēm un romantiskiem vakariem mājās. Vienmēr var atrast kādu vietu uz kurieni var aiziet kopā ar visu ģimeni un pat ar pavisam maziem bērniem. Sākot no atrakcijām un beidzot ar izstādēm. Galvenais lai jums pēc tam ir par ko runāt savā starpā.

Un, protams, neaizmirstiet joprojām iet uz randiņiem vienam ar otru. Tiem nav jābūt dārgiem restorānam, tomēr noteikti apmeklējiet vietas, kuras jūsos raisa patīkamas atmiņas un kuras labvēlīgi ietekmē arī jūsu tagadni.

One thought on “Četri veidi, kā saglabā romantiku pēc bērna piedzimšanas

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.