10 veidi, kā manipulēt ar vīrieti

10 veidi, kā manipulēt ar vīrieti
Jau izsenis ir zināms, ka vīrietis izpildīs jebkuru sievietes kaprīzi, ja vien viņš tajā būs pietiekoši ieinteresēts. Lai sieviete vīrietim iepatiktos, tai ir jāievēro vien daži vienkārši noteikumi un šos noteikumus var apgūt jebkura sieviete. Iemācoties vīrietim iepatikties, tu iemācīsies arī kā ar vīrieti manipulēt.

10 veidi, kā manipulēt ar vīrieti

Uzzini viņa vajadzības
Pats svarīgākais vīrieša simpātiju iegūšanā, ir uzzināt tā vajadzības un censties tās apmierināt. Turklāt ir arī svarīgi likt neuzkrītoši saprast, cik liela loma šo vajadzību piepildīšanā ir tev. Ja tu to nedarīsi, tad viņš šo tavu ieguldījumu var arī nepamanīt.

Cieni viņa vērtības
Cieni vīrieša principus, vērtības un noteikumus. Ja jūsu principi atšķiras, tad runā par savām vērtībām, bet vienlaikus arī nekritizēt viņa vērtības. Šāda prasme piemīt ļoti nedaudzām sievietēm, bet tā ir ļoti vērtīga un tādēļ centies to apgūt. Vīriešiem nemēdz patikt tādas sievietes, kas noniecina to vērtības.

Saki viņam komplimentus
Visiem vīriešiem ir ļoti svarīgi gūt panākumus. Turklāt šie panākumi var būt visdažādākajās dzīves jomās. Ļauj savam vīrietim justies veiksmīgam un tu to nenožēlosi.

Ģērbies atbilstoši viņa gaumei
Uzzini viņa gaumi uz sieviešu  ārieni un ģērbšanās stilu un centies būt pievilcīga atbilstoši šiem priekšstatiem. Šis punkts attiecas arī uz viņa seksuālajām vajadzībām. Uzzini kas viņu uzbudina un sniedz viņam vislielāko baudu un centies izpildīt arī šīs vajadzības.

Atbalsti viņu
Ir svarīgi, lai tu būtu pret viņu laipna un labvēlīga. Centies viņu atbalstīt grūtos brīžos un liec viņam sajust, ka tu to saproti, atbalsti un tici viņam. Turklāt tas jādara ne tikai vārdos, bet arī darbos.

Nenoslogo viņu ar emocijām
Ierobežo savu emociju līmeni līdz tādam ko viņš var izturēt. Atceries, ka vīrieši nav tik emocionāli kā sievietes. Un ja tu izrādi pārāk lielu prieku vai skumjas, tad šīs emocijas vīrieti pārslogo un viņš vairs nezina kā uz tām reaģēt.

Pareizi izvēlies vārdus
Ja starp tevi un viņu rodas pretrunas, tad būtu svarīgi tās atrisināt delikāti un mierīgi. Būtu labi ja tu pati šo pretrunu izprastu un piedāvātu kompromisa variantus, jo vīriešu domāšana parasti ir neelastīga un tie ir mazāk spējīgi uz kompromisiem.

Esi patiesa
Iespējams, ka tu būsi pārsteigta, bet parasti vīriešus pievelk ne jau samākslotība un izlikšanās, bet gan dabiskums un godīgums. Tas gan, protams, nenozīmē, ka vari aizmirst visu to, kas tika minēts iepriekšējos punktos.

Esi pašpietiekama
Ir svarīgi, lai tu esi spilgta, patstāvīga un neatkarīga. Tev nav vienkārši viņam jāpielāgojas, lai iepatiktos. Ja tu būsi interesanta un oriģināla tad tas vīriešus vienmēr pievilks.

Visā ievēro mēru
Vīrietis zaudēs par tevi interesi tad, ja tu būsi tajā pārāk ļoti iemīlējusies vai ja būsi pārāk vēsa. Tāpēc ievēro mēru savās jūtās un attieksmē.

One thought on “10 veidi, kā manipulēt ar vīrieti

  1. Ko darīt, ja sieviete ir kā dadzis pielipis vīrietim, lai gan zin, ka viņam ir arī cita sieviete? Kā to izskaidrot? Vai tas ir zems pašapziņas līmenis, mazvērtības kompleksi, bērnības trauma jeb kā? Un viņa vēl tēlo šausmīgu cietēju, nabadzīti, kurai tik ļoti licies, ka kaut kas sanāks viņiem abiem. Kāpēc viņa nedomā kā jūtas cita sieviete? Vai tā vajadzība pēc seksa ir tik milzīga, ka viņa gatava iet pāri līķiem? Tā Danele pat skaitās pedagogs, lai gan tikai arodskolā kā šuvēja. Bet pilnīgi bez intelekta, kuras intereses tālāk par horoskopiem un seksu nesniedzas. Un izskatās, ka tas vīrietis arī sāk nolaisties līdz viņas līmenim, par ko ir ļoti skumji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

19 − 13 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.