10 slikti padomi, kurus jūs dzirdēsiet pirms sasniegsiet mērķi


Diemžēl pirms jūs spersiet pirmo soli sava sapņa sasniegšanas virzienā, jums apkārtējie cilvēki, un pat cilvēki kuriem jūs esat svarīgs, un kuri jūs mīl, dos jums visai briesmīgus padomus. Bet ne jau tāpēc ka viņiem būtu kāds ļauns nolūks, šie cilvēki vienkārši neredz to, ko jums nozīmē šie sapņi un mērķi. Šie cilvēki cenšas jūs aizsargāt no iespējamās izgāšanās, un viņi nesaprot ka jums jūsu mērķi ir šī riska vērti.

Jūsu laiks ir ierobežots, tāpēc netērējiet to dzīvojot svešu dzīvi. Neļaujiet svešu viedokļu troksnim pārkliegt jūsu paša iekšējo balsi un intuīciju. Šādi ir biežākie, apkārtējo dotie padomi pirms jūs sākat iet uz savu mērķi.
1. Tu vari kādreiz īstenot savu sapni, bet tagad tev nopietni jāķeras pie darba un tu nedrīksti aizmirst par atbildību.
“Kādreiz”? Tas ir kad? “Kādreiz” nav nekāds nav nekāds laika mērs! Šis “kādreiz” visticamāk nekad nepienāks. Tikai “tagad un šodien” ir vienīgais laiks kas jums garantēti ir. Šodiena ir tā vienīgā diena kad jūs varat sākt mainīt savu dzīvi. Un sapņa īstenošana dzīvē ir dzīves lielākais mērķis. Tad nu neesi bezatbildīgs – negaidi šo mistisko “kādreiz”! Pārvērt šodienu par savas jaunās dzīves pirmo dienu!

2. Ja tev nesanāks, tā būs pilnīga izgāšanās.
Pilnīgi meli! Pati banālākā muļķība! Pat neveiksmes gadījumā jūs necietīsiet pilnīgu fiasko. Pats sliktākais variants ir tas ka jūs vienkārši atgriezīsieties pie tā ko darāt šobrīd.

3. Drošāk ir palikt savā pašreizējā darbā.
Protams, tas ir drošāk. Vēl drošāk ir ieslēgties mājā un nekad no tās vairs neiziet! Šādā gadījumā jūs droši variet atvadīties no visiem jūsu sapņiem par labāku dzīvi. Vienmēr atceries – drošāk nenozīmē ka tas ir labāk.

4. Tas ir neiespējami!
Tas ir neiespējami tikai tad ja tu neko nedarīsi. Iemesls kāpēc cilvēki kaut ko uzskata par neiespējamu ir tāds to vienkārši vēl neviens nav sasniedzis. Bet tas ir tikai pagaidām. Kaut tas vēl nebūt arī nenozīmē ka kaut kas tam līdzīgs kļūs par realitāti nākotnē. Tomēr ja jūs izlēmīgi esat noskaņots uz pozitīvu rezultātu, gandrīz viss kļūst iespējams. Jums tas vienkārši ir pietiekami spēcīgi jāgrib.

5. Kaut kas tāds ir pa spēkam tikai īstam laimes luteklim.
Tas tā ir tāpēc ka “īsts laimes luteklis” saprata ko viņš grib un sāka kaut ko darīt! Šādi cilvēki ir pilni ar entuziasmu, izlēmību un gribas spēku, tieši tādi kā tu šobrīd. Tu vari būt viens no viņiem. Viss ir tavās rokās!

6. Tev var neveikties, un tas ir ļoti slikti.
Neveiksmes ir vienkārši ceļa akmeņi zem tavām kājām ejot pretim panākumiem. Nav svarīgi kā viss beigsies, tāpēc ka viss beigsies tā kā tam ir jābeidzas. Pat ja jūs nesasniegsiet savu mērķi ar pirmo reizi, jūs vienalga daudz no tā iegūsiet un iemācīsieties. Vislielākā kļūda kuru jūs varat izdarīt ir nedarīt neko tāpēc ka baidāties kļūdīties. Ja jūs nespējat tikt galā ar neveiksmi, diez vai jūs tiksiet galā ar veiksmi.

7. Tev nav pieejas visiem nepieciešamajiem resursiem.
Lieta nav resursos kuru jums nav, bet gan spējā izmantot tos resursus kuri jums ir. Bēthovens kļuva kurls, bet tas netraucēja viņam radīt lielisku mūziku.

8. Tev jāsakrāj vairāk naudas pirms sper pirmos soļus.
Jums nevajag naudu. Jums vajag labu plānu. Un jums vajag budžetu. Samaziniet visus savus otršķirīgos izdevumus. Ja mērķa sasniegšana prasa no jums pamest savu darbu, jums jāaprēķina minimālais ienākumu līmenis kurš jums ir nepieciešams dzīvei. Nāks par labu izpētīt to cilvēku pieredzi kuri sasniedza savus mērķus esot līdzīgā finanšu situācijā. Nevajag domāt ka jums ir jāsakrāj vairāk naudas vai jāpamet darbs. Jums sev jāuzdod jautājums par to kas jums jādara lai jūs nokļūtu tuvāk savam sapnim ar tādu

9. Tev nevajag neviena palīdzību. Prātīgāk būs darīt visu pašam.
Pasaki kas ir tavi draugi, un es pateikšu kas esi tu pats. Mēs esam to cilvēku cilvēku ietekmē ar kuriem ikdienā kontaktējamies. Ja jūs kontaktējaties ar sliktiem cilvēkiem, tie jūs arī negatīvi ietekmēs. Bet ja jūsu tuvumā ir pareizi cilvēki, jūs varat kļūt daudz stiprāks esot ar tiem. Atrodiet savu kompāniju un strādājiet kopā ar to lai katrs no jums panāktu pārmaiņas savā dzīvē.

10. Bet dēļ tā tev būs ļoti daudz jāstrādā…
Tā arī ir! Bet tas taču nenozīmē ka tas nav tā vērts. Veiksme ir balstīta uz vienu būtisku momentu – atrod sarežģītu darbu kuru tu mīlēsi. Kamēr jūs būsiet godīgs pret sevi, sekosiet savām interesēm un sapņiem, jūs spēsiet sasniegt panākumus. Un kas ir vēl daudz svarīgāk, jūs pēc dažiem gadiem nepamodīsieties ar domu cik ļoti jūs ienīstat savu darbu, un jums nebūs jālauza galva par to kā šo nemīlēto darbu izturēt vēl 20 gadu. Tā kā ja jūs cītīgi strādājat un vēl gūstiet no tā baudu – turpiniet, neapstājieties! Jo ja jūs dariet kaut ko priekš sevis tiešām būtisku, darbs nešķiet smags un nogurdinošs.

Ignorējiet šādus un līdzīgus padomus kas nospiež jūsu sapni pie zemes. Ejiet un droši sekojiet savam sapnim!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

two + ten =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.