Horoskopa zīmju krāsas

Horoskopa zīmju krāsas
Nespēj izlemt, kura ir tava mīļākā krāsa? Lasi kādas ir dažādu horoskopa zīmju krāsas un izvēlies savējo!

Auns
Auna krāsas ir maigi zaļā un zaļā. Auniem ir noslieci uz neprātīgu drosmi, kas mēdz arī pāriet agresijā un šīs krāsas var nest vairāk līdzsvara Aunu dzīvē.

Vērsis
Vērša krāsa ir dzeltenzaļa, šī krāsa arī vislabāk raksturo Vērsi. Vērsis ir apburošs, mierīgs un ļoti sirsnīgs, tomēr tajā pašā laikā arī diezgan pasīvs cilvēks.

Dvīnis
Dvīņa krāsas ir violeta, pelēka, spilgti dzeltena. Violetā ir mistikas un noslēpumainības krāsa, Dvīņiem tā der to mainīguma un rakstura divējādības dēļ. Pelēkā ir gudru cilvēku krāsa, bet spilgti dzeltenā ļaus Dvīnim atkal atgūt dzīvesprieku, kad tas nokļūs kārtējā depresijā.

Vēzis
Vēža krāsa ir baltā un gaišzilā. Šīs krāsas dod bezgalības sajūtu un norāda uz saasinātu apziņu.

Lauva
Lauvas krāsas ir purpura, sārtā, melnā, zelta un oranžā. Šīs krāsas ļoti piedien Lauvas valdonīgajam un nedaudz tirāniskajam raksturam.

Jaunava
Jaunavas krāsas ir baltā, gaišzilā, violetā, zaļā, šīs krāsas ir tās kas vislabāk atspoguļo Jaunavas sarežģīto raksturu. Baltā krāsa simbolizē kārtību, zaļā parāda Jaunavu nedaudz taisnvirziena domāšanu, bet violetā raksturo Jaunavu reizēm piemītošo noslieci uz mistiku.

Svari
Svaru krāsas ir tumši zilais, zaļais, jūras zaļais un pasteļu toņi. Šīs krāsas nebūt nav nejaušas, Svari ir gaisa zīme un viss šīs krāsas piemīt gaisa stihijai.

Skorpioni
Skorpionu krāsas ir granātu krāsa, tumši sarkanais, aveņu tonis un dzeltenais. Visus šīs sarkanās krāsas toņus Skorpions arī ļoti mīl un ne velti, jo šīs krāsas simbolizē Skorpioniem piemītošo neatkarību un enerģiju. Dzeltenā simbolizē Skorpionu augsto komunikabilitāti.

Strēlnieks
Strēlnieka krāsas ir zilais, gaiši zilais, violetais un purpursārtais. Visi šie toņi ideāli atbilst Strēlnieka stabilajam raksturam. Turklāt Strēlnieka gadījumā šīs krāsas simbolizē arī pieticību un prasmi sazināties ar cilvēkiem.

Mežāzis
Mežāža krāsas ir tumši zaļais, melnais, zilais, pelnu pelēkais, blāvi dzeltenais un arī visi tumšie toņi. Bieži tas ir saistīts ar to, ka daži Mežāžiem nav īpaši attīstīta spēja fantazēt.

Ūdensvīrs
Ūdensvīra krāsas ir zilais un baltais. Baltais simbolizē Ūdensvīru piederību gaisa stihijai, bet zilais norāda uz to, ka dažās situācijās Ūdensvīri var būt pat pārāk līdzsvaroti.

Zivis
Zivju krāsas ir jūras zaļais, zilais, violetā un tērauda krāsa. Visas šīs krāsas norāda uz Zivs stihiju – ūdeni.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 × five =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.