Interesanti fakti par krunkām

Interesanti fakti par krunkām

Vairāk nekā 10 interesanti fakti par krunkām.

Lielākajai daļai cilvēku pirmās krunkas parādās jau līdz 25 gadu vecumam.

Ja jūs vienmēr guļat tikai uz viena sāna, tas var veicināt grumbu veidošanos šajā sejas pusē.

Grumbas ātrāk veidojas cilvēkiem ar sausu vai kombinētu sejas ādu.

Krunku veidošanos mēdz ietekmēt arī dzīves veids. Ja jums piemīt tāds nelāgs ieradums, kā smēķēšana, gatavojieties tam, ka jums būs līdz desmit reizēm vairāk krunku nekā nesmēķētajam un tās parādīsies ātrāk. Tāpēc labāk laicīgi no šī ieraduma atbrīvoties.

Negatīvu iespaidu uz ādu atstāj arī dažādi toksīni, bet lai toksīnus izvadītu no organisma, ir nepieciešams daudz dzert ūdeni.

Vēl kāds ļoti spēcīgs faktors, kas novecina ādu ir ultravioletie stari. Ja no saules izvairīties ir gandrīz neiespējami, tad solārija apmeklējumi gan būtu jāsamazina līdz minimumam vai vispār no tiem jāatsakās.

Krunkas uz sejas no sākum parādās uz pieres, tad virzienā no deguna uz zodu, tad acu ārējās malās. Nākamā zona kurā parādās grumbas ir kakla zona, bet pēdējā vieta uz kuras parādās grumbas ir virslūpa.

Cilvēka dzīves laikā cilvēka žokļa garums samazinās, bet tā rezultātā sejas mīkstie audi nokarājas un sāk veidoties grumbas.

Cilvēkiem, kas reti smaida krunkas parādās ātrāk nekā bieži smaidošiem cilvēkiem.

Kad cilvēks savelk norūpējušos sejas izteiksmi, tiek izmantoti 43 muskuļi, kad smaida, izmantoto muskuļu daudzums ir 17.

Spilgtu krāsu dārzeņi un augļi var palīdzēt mazināt grumbu veidošanos. Tā tas ir pateicoties tam, ka šādos augļos un dārzeņos ir antioksidanti, kas palīdz pretoties ādas novecošanai.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

three × 5 =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.