Dažas pazīmes, kas liecina par to, ka jūs sievietei patīkat

Dažas pazīmes, kas liecina par to, ka jūs sievietei patīkat
Vīrieša un sievietes attiecības reti kad ir vienkāršas un viegli paredzamas. Īpaši jau pašā pazīšanās sākumā. Šajā rakstā ir apskatītas dažas pazīmes, kas var ļaut noprast to vai tu sievietei patīc un atvieglot tavu ceļu uz viņas sirdi!

Sakārtošanās
Pirmais ko dara sievietes, lai pievērstu vīrieša uzmanību ir sakārtošanās. Sieviete sakārto jau tāpat labi sēdošo apģērbu, sakārto neesošas apģērba krokas, pielabo frizūru. To sievietes dara tādēļ, lai pievērtu vīrieša uzmanību, izmantojot to apstākli, ka kustīgs objekts pievērš vairāk uzmanības nekā statisks.

Krūšu demonstrācija
Tieši ar krūtīm sieviete baros savu bērnu. Un ar šo darbību sieviete it kā parāda savas iespējas. Ja ievērojat, ka sieviete izstiepjas un iztaisno muguru, vienlaicīgi nodemonstrējot savas krūtis visā to krāšņumā, ziniet, jūs esat uz pareizā ceļa.

Kāju vai pēdu virziens
Ja jūs esat interesants sarunu biedrs, vai sieviete vienkārši ir pret jums pozitīvi noskaņota, visticamāk viņas kājas būs novirzītas jūsu virzienā

Rotaļāšanās ar kurpēm
Kurpītes šūpošana uz kāju pirkstiem, liekot papēdim atkailināties un tad atkal to paslēpjot, liecina par tām domām, kas rosās sievietes galvā. Daudz pasaka arī ritmiskais “turp un atpakaļ”, neviļus raisot attiecīgas domas. Te gan jāatzīmē, ka šīm kustībām jābūt plūdenām un plastiskām, asas un nervozas kustības var liecināt par to ka sieviete ir nokaitināta.

Kakla atklāšana
Ja sievietes bieži atliec galvu atpakaļ vai pagriež galvu uz sāniem. Šādi sieviete demonstrē savu skaistumu un tās ādas maigumu, kā arī parāda to ka ir atvērtas un nebaidās no vīrieša.Ja sieviete veic šādas nevajadzīgas un funkcionāli bezjēdzīgas kustības, tas var liecināt ka tā cenšas pievērst vīrieša uzmanību.

Lūpas un mute
Lūpu aplaizīšana, puspavērta mute, mēles demonstrēšana kā arī lēna, kaut kā liela ēšana un vienlaicīga skatīšanās  vīrieša acīs var liecināt, ka sieviete ir gatava uz ko vairāk un ka vīrietis “var iet tālāk”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

5 − two =

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.